Mnenja nekaterih sodelujočih in udeležencev

Mnenja

Miha Mavsar, vodja projektov, Društvo Mladinski Ceh

»Irena iz Inštituta aneri nam je bila s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem iz podjetniškega sveta pri izvedbi enotedenskih podjetniških kampov za mlade v veliko pomoč. Podjetniške vsebine, ki so jih mladi spoznavali skozi različna predavanja, je s svojim predavanjem “V podjetniškem morju” še dodatno nadgradila. Udeležencem je svoja znanja predala na praktičnih primerih iz svoje poslovne poti; od vzponov do padcev in jim dobrodušno podelila obilico koristnih nasvetov, ki jim bodo prišli na podjetniški poti še kako prav. S svojim odprtim in srčnim pristopom je poskrbela za super vzdušje in zadovoljne udeležence, ki so jo z veseljem poslušali in so tudi po koncu predavanja želeli še. S svojo strokovnostjo, zanesljivostjo in srčnim odnosom nas je prepričala in z veseljem bomo sodelovali tudi v prihodnje«.

Špela, 30 let, Medvode

»Poplava informacij, ki so dostopne na spletu, in posploševanje problemov, ki se velikokrat pojavlja v izobraževalnih vsebinah, je vse prej kot koristno. Pri majhnih butičnih dogodkih, ki jih organizira Inštitut aneri pa sem dobila informacije in nasvete, ki se tičejo prav mojih izzivov. Osebni pristop je tisti, ki ga najbolj cenim in mi je prinesel največ pri osebni in poslovni rasti«.

Nina, 24 let, Logatec

»Bila sem na več dogodkih, ki jih je organiziral Inštitut aneri. Do zdaj sem bila vedno zadovoljna s strokovnostjo in odlično organizacijo. Veseli me, da so dogodki raznoliki. Pri Inštitutu aneri tudi lahko računam na pomoč pri različnih vprašanjih glede podjetništva. Iz srca priporočam«!

Mojca, 37 let, Črnomelj

»V organizaciji Inštituta aneri sem se udeležila 2 dogodkov. Sprva me je pritegnil naslov, saj je obetal "znano" temo na drugačen način. In dejansko so bila pričakovanja presežena. Predavatelji so prepričali s svojo strokovnostjo in pristopom k udeležencem. K dobremu počutju prispeva tudi prijazen sprejem organizatorjev ter njihova pozornost. Skratka, počutiš se dobrodošlega, sprejetega, vzdušje je sproščeno in novo znanje gre s teboj.

Priporočam«!

Tina, 54 let, Celje

»Na Inštitutu aneri sem se udeležila dveh, po vsebini različnih delavnic/predavanj. Obe delavnici sta mi razširili obzorja tako na poslovnem področju kot tudi na osebnem. Šlo je za prijetno dopolnjevanje znanj in spretnosti, ki jih kot samostojna podjetnica dnevno potrebujem. Všeč mi je bilo, ker so delavnice organizirane za manjše število udeležencev ter nudijo priložnost, da lahko svoje poslovne (ali osebne) izzive udeleženci evalviramo in v sodelovanju z ostalimi najdemo najboljše nadaljnje strategije za uspeh«.

Alenka Ajnik, VIT-AL Center d.o.o.

»Navdušena sem nad organizacijo in povezovanjem različnih ustanov s strani Inštituta aneri, ki ga vztrajno in lepo neguje ga. Irena. Zahvaljujem se, da smo lahko bili del tega. Udeležba je bila sijajna«.

Aljoša, 28 let, Ljubljana.

"S predavanjem Na podjetniškem morju sem dobil vpogled v razmišljanje podjetnika, za kar sem izjemno hvaležen. Pridobil sem informacije o tem, kakšne lastnosti determinirajo uspešnega podjetnika in kako se lotevati reševanja težav, ki nastajajo v poslovnem svetu."

Ivana, 30 let, Prebold

»Irenino predavanje je bilo navdihujoče. Ima bogate izkušnje s področja podjetništva. Kar me je najbolj navdušilo je, da je iz vsake izkušnje potegnila poučen nauk. Mislim, da je lahko vsak slišal in potegnil kakšen nasvet , ki mu bo koristil na nadaljnji podjetniški poti«.

Ana, 29 let, Koper

»Ni veliko predavanj in delavnic, ki jih je mogoče opisati v presežkih, toda Inštitut aneri me vedno znova navduši. Iz njihovih dogodkov vedno odidem z občutkom zadovoljstva in hvaležnosti obenem. Dogodki so organizirani v prijetnem prostoru, v še bolj prijetni družbi. Skupine so majhne kar omogoča sproščene odnose med udeleženci. Super organizacija in predavatelji z dušo pa poskrbijo, da je prijetno vzdušje vedno zagotovljeno. Predvsem pa mi je všeč, da so teme dogodkov raznolike in ponujajo širok nabor različnih znanj. Od osebne rasti, zdravja do uporabnih znanj v poslovnem svetu. Začutila sem, da vse kar delajo, delajo s srcem in radostjo in gotovo bom obiskala še kakšen dogodek, ki ga bodo pripravili«.

mag. med. um. pr. Blaž Bertoncelj, Studio BA Tango

»V veselje mi je bilo sodelovati z Inštitutom aneri kot predavatelj. Imel sem priložnost predstaviti tematiko izven akademske domene pred skupino motiviranih posameznic in posameznikov, s katerimi smo razvili spontani diskurz o aplikaciji osebne znamke v praktičnem vsakdanjem okolju. Zmeraj rad delam z vedoželjnimi in motiviranimi posamezniki in posameznicami, ki obenem stojijo trdno na tleh«.

Jana Lavtižar, spec. zakonske in družinske terapije 

»Predavanje Osebna blagovna znamka in vizualne komunikacije pod okriljem Inštituta aneri me je zanimalo, ker delam v svobodnem poklicu, pa še v takem, v katerem je osebna avtentičnost bistvena sestavina mojega dela. Blaž nam je v neposnemljivem slogu predajal bogastvo znanja in spoznanj umetnika in svetovljana, ki za uveljavljanje svoje kvalitete trdo dela in je tankočutno povezan z viri svojega navdiha.

Dašina predstavitev je jasno pokazala, kako kompleksno je delo oblikovalca, ki poleg strokovnega znanja in delovnih izkušenj zahteva tudi krepko mero izvirnosti in vsestransko razgledanost. Ob njenem podajanju sem uživala tudi zato, ker je tako imenitno v praksi ilustrirala Blažev slogan »Jaz kot blagovna znamka«.

Obe tudi vizualno bogati predstavitvi sta se posrečeno povezali v celoto. Odnesla sem sveže navdihe in željo po ŠE«!

Maja, 44 let, Zasavje

»Izobraževala sem se na formalni in neformalni način. Na dogodek Inštituta aneri sem šla z namenom, da napredujem v podjetniškem smislu in srečam druge ljudi, ki jih inštitut povezuje. Domov sem odšla osupla, ker sem se naučila preproste in učinkovite metode pri dojemanju sebe in drugih. Takoj sem to metodo preizkusila in jo še vedno znova in znova uporabljam. A kar me je najbolj šokiralo, je bilo spoznanje, da je še ogromen »manevrski« prostor, kjer lahko sama še več prispevam, da so odnosi v mojem osebnem, socialnem in poslovnem področju še boljši. Prišla sem do razširitve zavedanja, kje in kako lahko bolje izkoristim različne nivoje svoje »biti« in to tiste, ki jih v dani situaciji potrebujem. To me pomirja. Ta neverjetno enostavna tehnika, kako drugi osebi sporočiti nekaj, čemur se izogibamo ali težko povemo, bi morala biti osnova za razvoj in izobraževanje naših otrok. Hvala, še se vidimo«!

Katja, 42 let, Ljubljana

»Na Inštitutu aneri sem se v zadnjem letu udeležila več predavanj in delavnic. Na svoji profesionalni poti sem spoznala delo tako mednarodnih podjetij kot tudi manjših zasebnih podjetij; bila sem v vlogi organizatorja izobraževanj na vodstveni ravni in delavnic za širši spekter zaposlenih v večjih slovenskih in tujih podjetjih. Zato lahko trdim, da je delo Inštituta aneri opravljeno na visoki profesionalni ravni, kar pa zame predstavlja največjo dodano vrednost, pa je zagotovo mnogo bolj oseben, inovativen in sproščen pristop pri podajanju zahtevnih in kompleksnih vsebin. Široka mreža zanimivih predavateljev, v kombinaciji z "obvladljivim" krogom udeležencev, velikokrat predavanje preoblikuje v izjemno kreativno delavnico, kar omogoča bolj kakovostno izmenjavo mnenj, kot pri "klasičnih" predavanjih in posledično seveda večji izkoristek predavanja, za super bonus pa še lažje navezovanje novih pomembnih poznanstev in poslovnih stikov. Moji novi poslovni izzivi so z ustanovitvijo lastnega podjetja terjali drugačen pogled na poslovanje in Inštitut aneri zagotovo ponudi svežo perspektivo in mi vsakič znova zapiha nov "veter" v moja podjetniška krila. Toplo priporočam«!