»Ireno sem spoznala že pred desetletji, ko sta z bratom ustanovila čisto prvo ekološko trgovino v Sloveniji. Po mnogih letih so se najine poti zopet naključno križale in poznanstvo se je izkazalo za neprecenljivo. Kajti prav takrat sem se znašla sredi nenačrtovanega brodoloma podjetja, v katerega sem dotlej vlagala vse svoje resurse, znanje, strast in ljubezen. Ko sem že mislila, da je z mano čisto zares konec, me je Irena "prijela za roko" in me po korakih in z lučko peljala skozi labirinte poslovnega sveta. Prav zaradi nje sem prišla ven cela, še močnejša in bolj odločna ter se iz boleče izkušnje ogromno naučila. Na nek način sem izgubila naivnost, a zahvaljujoč Ireninemu znanju, poštenosti in srčnosti, nisem izgubila upanja. In za to pomoč sem ji neskončno hvaležna. Če imate kakršnekoli izzive na poslovni poti, velike ali male, prepričana sem, da vam bo Irena znala odlično svetovati, da boste v pravem trenutku povlekli prave poteze. Pri svojem delu prepleta številna strokovna področja (ekonomijo, pravo, psihologijo, podjetništvo) ter vse skupaj začini z modrostjo, ki jo lahko stesajo le dragocene izkušnje« ( Lili, 45 let, Maribor)​.

»Irena mi je s poslovnim svetovanjem zelo pomagala. Vskočila je tam, kjer se je meni zataknilo, in me opozorila na dejavnike, na katere sama nisem niti pomislila! Obenem me je močno opogumila, saj sem šele začenjala z odpiranjem podjetja, to pa mi je dalo še dodaten zalet. S svojimi bogatimi izkušnjami in izjemnim posluhom za podjetnike Irena predstavlja dragoceno oporo, na katero se lahko v vsakem trenutku obrnemo na naši negotovi a vznemirljivi podjetniški poti« (Karolina, Ljubljana).

»Irena iz Inštituta aneri nam je bila s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem iz podjetniškega sveta pri izvedbi enotedenskih podjetniških kampov za mlade v veliko pomoč. Podjetniške vsebine, ki so jih mladi spoznavali skozi različna predavanja, je s svojim predavanjem “V podjetniškem morju” še dodatno nadgradila. Udeležencem je svoja znanja predala na praktičnih primerih iz svoje poslovne poti; od vzponov do padcev in jim dobrodušno podelila obilico koristnih nasvetov, ki jim bodo prišli na podjetniški poti še kako prav. S svojim odprtim in srčnim pristopom je poskrbela za super vzdušje in zadovoljne udeležence, ki so jo z veseljem poslušali in so tudi po koncu predavanja želeli še. S svojo strokovnostjo, zanesljivostjo in srčnim odnosom nas je prepričala in z veseljem bomo sodelovali tudi v prihodnje« (Miha Mavsar, vodja projektov, Društvo Mladinski Ceh).

 

»Irenino predavanje je bilo navdihujoče. Ima bogate izkušnje s področja podjetništva. Kar me je najbolj navdušilo je, da je iz vsake izkušnje potegnila poučen nauk. Mislim, da je lahko vsak slišal in potegnil kakšen nasvet, ki mu bo koristil na nadaljnji podjetniški poti«(Ivana, 30 let Prebold).